Seleccionar página

Lleters des de 1920

L’any 1920, la família Comas es va instal·lar com a masovers al Mas Roure, una antiga masia que havia sigut la residència d´estiu del bisbat de Vic, situada al nord de Santa Eugènia de Berga. Aviat van comprar unes quantes vaques de llet, i amb l´esforç de tres generacions.

L´antiga masia del Mas Roure ara és propietat de la família dels Germans Comas: Ramon i Josep.

Al Costat de la casa hi varen construir la Granja, la qual acull unes 200 vaques de la raça frisona molt apreciades per la qualitat de la seva llet.

A principis dels anys 90, van construir una petita formatgeria per donar valor afegit a la llet i comercialitzar els seus productes directament en els comercia’ns de la zona.

Vam començar elaborant mató, van seguir els iogurts naturals, els desnatats, i a poc a poc es va continuar ampliant l’oferta amb els iogurts de melmelades biològiques, batuts, quefirs, flams …

MATÈRIES PRIMERES

Les nostres vaques estan alimentades

100% amb ferratges i pastures pròpies

 

Ens prenem molt seriosament l´alimentació de les nostres vaques. De la seva alimentació depèn en gran part la seva salut i la qualitat de la llet, la matèria primera dels nostres productes làctics. És per això que les nostres vaques pasturen lliures als camps de l´extensió familiar a Santa Eugènia de Berga, al bell mig de la comarca d´Osona. Una alimentació complementada amb ferratges propis gestionats pel Ramon Comas junt amb els nostres especialistes nutreòlegs. Aquesta alimentació sana i realitzada en part a camp obert repercuteix directament a la seva salut i és base de la qualitat dels nostres productes.